Social

Tânăr arestat pentru tentativă de tâlhărie

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru tentativă de tâlhărie după ce ar fi pătruns în locuinţa unei familii de vârstnici din Petrisat – Blaj şi, folosind violenţa şi ameninţările, ar fi încercat să obţină bani şi bunuri de valoare, potrivit unui comunicat transmis, luni,de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Din cercetări a rezultat că agresorul le cunoştea pe victime, întrucât lucrase anterior în gospodăria acestora ca zilier.

„În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 27 martie 2020, în jurul orei 22.15, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi pătruns în locuinţa unei familii de vârstnici din Petrisat şi, folosind violenţa şi ameninţările, ar fi încercat să obţină bani şi bunuri de valoare. Ulterior, ar fi renunţat la rezoluţia infracţională şi ar fi părăsit casa vârstnicilor fără să sustragă bani sau bunuri. Poliţiştii au fost sesizaţi de către vecinii vârstnicilor care au auzit strigătele acestora de ajutor, iar la scurt timp l-au identificat pe bărbatul bănuit de săvârşirea faptei, la domiciliul său”, a transmis IPJ Alba.

Cele două victime au fost transportate la spital, prezentând multiple leziuni traumatice.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a fost reţinut de poliţişti, fiind prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru tentativă de tâlhărie calificată. Pe numele acestuia, Judecătoria Blaj a emis ulterior un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.