Administrație

Piața agro-alimentară din Câmpeni rămâne închisă

Comitetul Local pentru Situații de Urgență (CLSU) din orașul Câmpeni a luat decizia prelungirii măsurii de închidere a pieței agro-alimentare din localitate, a informat vineri dimineața primarul orașului Câmpeni, Ioan-Călin Andreș.

„Având în vedere evaluarea tehnică realizată de Comitetul Local Pentru Situații De Urgență(CLSU) al orașului Câmpeni, privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul orașului Câmpeni și ținând cont de analiza riscului de sănătate publică pentru perioada imediat următoare, ce indică o creștere semnificativă a numărului de persoane infectate cu coronavirusul SARS CoV-2 la nivel național, atât prin circulația virusului pe teritoriul național cât și prin importanța acestuia, odată cu revenirea în țară a persoanelor posibil infectate. Aceste aspecte ne-au determinat să menținem piața agroalimentară-industrială, închisă până la data de 15.04.2020. Din totalul de 23 membri ai CLSU – Câmpeni la ședința din 02.04.2020 au fost prezenți un nr.de 20 membri, astfel 19 au votat pentru ca piața să rămână închisă până pe data de 15.04.2020, un membru s-a abținut”, se arată în comunicarea publică.

Documentul mai precizează că s-a luat în calcul redeschiderea pieței „în funcție de evoluția pandemiei”.

„Am considerat să facem acest lucru în vederea protejării sănătății, respectiv a vieții cetățenilor orașului Câmpeni și a celor care-l tranzitează!”, mai precizează Ioan-Călin Andreș în calitatea sa de președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.