Social

Tânăr din Sebeș prins la furat. Polițiștii au folosit arma pentru a-l prinde

Un tânăr din Sebeș, care ar fi trebuit să fie în arest la domiciliu, a fost prins în timp ce se afla la furat, iar polițiștii au folosit armamentul din dotare pentru că suspectul nu s-a supus somațiilor legale, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2, polițiștii de investigații criminale din Sebeș au observat un bărbat care avea fața acoperită și încerca să pătrundă în curtea unui imobil.

Unul dintre polițiști l-a somat și i-a solicitat să se oprească, însă bărbatul nu s-a supus somației, motiv pentru care polițistul a folosit armamentul din dotare și a executat două focuri de armă, în plan vertical.

Polițiștii au trecut la urmărirea individului, iar la scurt timp a fost identificat și reținut în incinta unei societăți comerciale, situată în imediata apropiere a locului unde a fost depistat inițial.

Tânărul în vârstă de 17 ani, domiciliat în Sebeș, este cunoscut cu antecedente penale și se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, fiind cercetat pentru mai multe fapte de furt.

Pe numele acestuia a fost întocmit un nou dosar penal, pentru tentativă la furt calificat și urmează ca polițiștii să informeze magistrații în legătură cu încălcarea măsurii preventive a arestului la domiciliu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.