Administrație

Administrația Aiudului recomandă locuitorilor să-și facă aprovizionarea o dată pe săptămână

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al municipiului Aiud întrunit marți a decis să recomande cetățenilor să se privizioneze cu alimente și alte bunuri necesare traiului cotodian o dată pe săptămână, în următoarele trei săptămâni, informează Primăria locală.

De asemenea, Comitetul a mai decis că este oportună spălarea sistematică a asfaltului din municipiul Aiud, urmată de spălarea săptămânală a trotuarelor din zonele intens circulate.

Comitetiul a mai luat decizia ca echipaje comune Armată, Poliție, Poliție Locală și Jandarmi efectueze „controale intensificate și patrulări în zone de risc privind nerespectarea distanțării sociale, solicitându-le în același timp să-i avertizeze pe cei care zădărnicesc măsurile pentru combaterea bolilor și dezinformează cu privire la aceste măsuri.

„Având în vedere noua recomandare a Ministerului Sănătății cu privire la purtarea măștilor de orice tip, Primăria Aiud va pune la dispoziția cetățenilor 10.000 de măști din bumbac cu două straturi, care pot fi spălate, fierte și reutilizate”, se mai arată în informarea publică făcută de Primăria municipiului Aiud.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.