Administrație

Spitalele din subordinea Consiliului Județean Alba au primit 10000 de combinezoane și 5000 de măști

Consiliului Județean Alba anunță că a distribuit, în cursul nopții de miercuri spre joi, echipamente de protecție de maximă necesitate pentru desfășurarea, în condiții de siguranță, a actului medical în spitalele din subordinea sa și aflate în prima linie în lupta cu CoVid-19.

Astfel, Spitalul Județean de Urgență Alba a primit 10000 de combinezoane și 5000 de măști FFP2, iar Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud un număr 1200 de combinezoane și 1200 de măști.

Această importantă achiziție asigură necesarul de echipamente de protecție pentru perioada următoare, perioadă care, conform estimărilor făcute de specialiști, se anunță a fi critică.

„Mulțumim domnului deputat Florin Roman pentru implicarea domniei sale în derularea și finalizarea cu succes a acestei acțiuni, al cărei scop este de a conferi cât mai multă siguranță cadrelor medicale, dar și pacienților, în spitalele din județul Alba în care sunt tratate infecțiile cu noul coronavirus”, a declarat Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.