Administrație

SJU Alba Iulia are asigurate în următoarea lună echipamentele de protecție

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Aba Iulia are asigurate echipamente individuale de protecţie a personalului medical pentru o perioadă de cel puţin o lună de zile, după ce au fost achiziţionate încă 10.000 de măşti de protecţie FFP2.

Potrivit unui comunicat dat publicității marţi, spitalul a achiziţionat alte 10.000 de măşti de protecţie FFP2, „foarte importante pentru protejarea cadrelor medicale, având în vedere contextul epidemiologic în care ne aflăm”.

Acestea au fost depuse în depozitul spitalului în cursul zilei de marţi şi vor fi predate, etapizat, personalului implicat în înfăptuirea actului medical.

„În urma acestei achiziţii, SJU Aba Iulia are asigurate echipamente individuale de protecţie pentru personalul medical pentru o perioadă de cel puţin o lună de zile. SJU Alba Iulia este unitate medicală aflată în linia întâi în ceea ce priveşte tratarea, diagnosticarea şi îngrijirea cazurilor de COVID-19, boală cauzată de infectarea cu noul coronavirus SARS-CoV-2”, arată sursa citată.

În Alba, numărul bolnavilor de coronavirus a ajuns marţi la 118. Şase persoane au fost declarate vindecate, iar patru au decedat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.