Mozaic

Raed Arafat anunță ce măsuri vor lua autoritățile de 1 mai

Raed Arafat a transmis un mesaj ferm către toți românii care se gândesc să se strângă la grătar de 1 mai.

Autorităţile luptă în continuare cu menţinerea unui climat prin care să se reducă răspândirea coronavirusului pe teritoriul României, deşi suntem într-o perioadă extrem de propice adunărilor de familie şi prieteni.

Într-un interviu acordat celor de la Fanatik, Raed Arafat a anunțat că nu se pune problema unei relaxări a restricțiilor la începutul lunii viitoare, ba chiar din contră.

„La acest moment, toate măsurile luate au un singur rol, iar acesta este oprirea răspândirii virusului. Nimeni nu știe dacă mâine persoanele sunt tot negative sau, dimpotrivă, pozitive. Sau poimâine! Pentru că unii dintre ei pot să se afle în perioada de incubație. Și asta înseamnă că cineva poate deveni pozitiv și să infecteze pe alții. La acest moment este normal să rămânem încă o săptămână, două, trei, sau cât va fi nevoie, în condițiile în care suntem acum”, a spus Arafat.

Adio grătare!

Autorităţile au dat amenzi usturătoare în perioada sărbătorilor pascale pentru nerespectarea Ordonanţelor Militare, iar acest lucru s-ar putea repeta şi de 1 mai.

„Vine 1 mai. Trebuie respectate regulile exact cum au fost respectate pentru Paști sau chiar mai bine decât s-au respectat de Paști! Deci, de 1 mai nimeni să nu-și planifice că va ieși, știu eu, la… La grătar, la iarbă verde și așa mai departe”, a declarat Raed Arafat pentru Fanatik.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.