Administrație

Un angajat al Penitenciarului Aiud a fost diagnosticat cu coronavirus

Penitenciarul din Aiud (foto: Administraţia Naţională a Penitenciarelor)

Un angajat al Penitenciarului Aiud a fost confirmat pozitiv, acesta aflându-se în autoizolare la domiciliu din data de 7 aprilie, măsură dispusă de conducerea unității ca urmare a unui posibil risc epidemiologic în familia acestuia.

Potrivit unei informări transmise sâmbătă seara agenției Agerpres, de către purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Aiud, Adelina Popescu, un angajat a fost testat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

„Deși polițistul de penitenciare nu prezenta simptomatologie specifică COVID-19, conducerea unității a dispus, preventiv, din data de 7 aprilie 2020, autoizolarea acestuia la domiciliu, urmare analizării unui posibil risc epidemiologic în mediul de suport. Având în vedere măsura de prevenție adoptată la nivel instituțional, în Penitenciarul Aiud nu există contacți ai acestui caz confirmat și niciun alt caz de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Până sâmbătă, în Alba au fost confirmate 160 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, din care peste o jumătate sunt vindecate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.