Social

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2020 a fost anulat

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” de la Alba Iulia, care s-ar fi aflat anul acesta la cea de-a 15-a ediție, nu va mai avea loc în 2020, potrivit unui comunicat transmis, luni, Agerpres, de către organizatori.

„Teatrul de Păpuși «Prichindel» și Consiliul Județean Alba vă anunță, cu regret, că cel mai așteptat eveniment cultural al anului – Festivalul Internațional de Teatru «Povești» – se anulează. Este un moment critic pentru întreaga lume, nu doar pentru România, fapt care ne determină să fim conștienți de faptul că ne confruntăm cu o situație care nu este nici pe departe încheiată, chiar dacă va veni o perioadă de relaxare”, menționează sursa citată.

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” s-ar fi aflat în acest an la cea de-a 15-a ediție.

„Aveam pregătit un program de excepție, așa cum credem că v-am obișnuit, iată, de paisprezece ani încoace. Dar trebuie să fim uniți în credința că doar prin respectarea tuturor restricțiilor și prin grija față de oameni putem să vă invităm anul viitor și să sărbătorim, cu și mai multă bucurie, cea de-a 15-a ediție a Festivalul Internațional de Teatru «Povești», proiect al teatrului nostru dedicat dumneavoastră, publicului din Alba Iulia și din județul Alba”, se mai arată în comunicatul semnat de secretarul literar, Cristina Smadea.

Festivalul ar fi trebuit să se desfășoare în luna mai.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.