Social

Opt angajați ai unității de panificație vor fi retestați. Testarea prin metoda Pooling indică prezența virusului

Unul dintre loturile cu probele recoltate joi de la peste 100 de angajați ai unei unități de panificație din Alba Iulia, companie unde au fost depistate șase cazuri de coronavirus, analizate prin metoda Pooling, indică faptul că există unul sau mai mulți „pozitiv”.

„Azi, în laboratorul DSP Alba au fost analizate, prin metoda Pooling, 120 de probe provenite de la angajați și contacți direcți ai celor 6 persoane depistate pozitiv anterior și anume patronul și 5 angajați de la sediul administrativ al societății (birouri). Probele au fost grupate câte 8. În cazul unuia dintre loturi, analiza de laborator a indicat că printre cele 8 probe analizate exista 1 sau mai mulți pozitiv. Pentru persoanele din acest lot va fi reluată mâine testarea individuală, urmând să se stabilească cei pozitiv”, a transmis, joi seara, DSP Alba.

Firmă de panificație, închisă de epidemie. Toți angajații au fost izolați

Potrivit sursei citate, toate cele 120 de persoane se află izolate la domiciliu.

DSP Alba a avut joi în lucru în total aproximativ 600 de probe.

Patronul și cinci salariați ai firmei de panificație au fost confirmați cu coronavirus

Produsele de panificație ale acestei unități sunt preferate de mulți dintre locuitorii din Alba Iulia, deseori, cel puțin la sfârșit de săptămână, aceștia așteptând la rând în număr foarte mare pentru a se aproviziona de la magazinul companiei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.