Economie

La 1 iulie se liberalizează prețul gazelor naturale

De la 1 iulie 2020, prețul gazelor naturale nu va mai fi stabilit de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei, ci se va forma liber, reflectând condițiile din piață, informează compania E.On România.

Un beneficiu pe care îl aduce liberalizarea este posibilitatea de a alege oferta care corespunde cel mai bine nevoilor voastre, se afirmă într-un comunicat de presă al companiei.

Clienții E.On România cărora li se furnizează gaze naturale pe baza unui contract reglementat vor primi o ofertă pe parcursul lunilor mai și iunie, odată cu factura.

„O veste bună este că furnizarea gazelor naturale este garantată și după 1 iulie în baza contractelor existente, în cazul în care clienții nu optează până la finalul lunii iunie pentru una din ofertele din piața liberă”, anunță reprezentanții companiei.

Totodată prețul gazelor naturale care a fost redus încă din luna aprilie, va rămâne stabil. „Este cel mai mic preț din oferta curentă a companiei pentru clienții casnici din piața liberă”, mai precizează comunicatul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.