Administrație

Sebeș. Se redeschide cabinetul stomatologic destinat copiilor

Luni, 18 mai, se va redeschide cabinetul stomatologic destinat copiilor de vârstă preșcolară și elevii care învață la Sebeș și în localitățile aparținătoare, anunță primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor.

„Toți copiii de vârstă preșcolară și elevii care învață la Sebeș și în localitățile aparținătoare, Lancrăm, Răhău și Petrești, vor putea beneficia, din nou, de serviciile gratuite ale cabinetului stomatologic situat în Municipiul Sebeș, bulevardul Lucian Blaga, numărul 45 A, începând de luni, 18 mai 2020”, informează edilul.

Consultațiile vor fi acordate pe baza programării, care poate fi făcut la numărul de telefon 0258 735 139. Programul de funcționare este de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 16:00.

Serviciile medicale prestate în cadrul cabinetului medical dentar se vor efectua în conformitate cu măsurile adoptate de autoritățile din țara noastră, în vederea prevenirii extinderii contaminării cu virusul CoVid-19 (noul Coronavirus).

Cabinetul stomatologic cu servicii gratuite oferite copiilor este un proiect susținut financiar de municipiul Sebeș, prin Direcția de Asistență Socială Sebeș.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.