Mozaic

Își ascundea mama moartă în casă. Interpelat de polițiști, bărbatul s-a spânzurat

Un bărbat din municipiul Mediaș s-a spânzurat după ce polițiștii au sunat la ușă, interesându-se de mama sa, care era decedată în apartament, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr.

„Poliția Municipiului Mediaș efectuează cercetări în urma unui apel telefonic prin care un locatar sesiza că nu și-a mai văzut vecina de câteva zile iar din apartament se simte un miros puternic. La fata locului polițiștii au stat de vorba cu fiul acesteia, care le-a spus ca mama sa lipsește, este plecată de acasă și a închis repede ușa, refuzând sa mai deschidă. Întrucât polițiștii au insistat să deschidă, mirosul suspect fiind puternic, au solicitat sprijin colegilor de la ISU Mediaș pentru a intra in imobil. În momentul în care s-a pătruns în apartament, polițiștii au constatat că bărbatul (67 de ani) care le-a deschis inițial era decedat (prin spânzurare) iar mama acesteia (86 de ani), decedată”, a spus reprezentantul IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Potrivit sursei citate, „la fața locului a fost solicitat și un medic legist. În acest moment cercetările sunt continuate de către polițiștii din Mediaș, urmând ca in funcție de rezultatul autopsiei privind cauza decesului să fie stabilită și încadrarea juridică a faptei”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.