Social

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a reluat consultațiile medicale ambulatorii

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a reluat de luni, 18 mai, activitatea în policlinică, respectiv consultațiile medicale în regim ambulatoriu, cu respectarea obligatorie a unor măsuri de protecție, informează un comunicat de presă al instituției dat publicității marți.

„Având în vedere actualul context epidemiologic, solicităm înțelegerea și colaborarea populației, astfel încât activitatea medicală să se desfășoare în condiții de siguranță, atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical”, se arată în comunicat.

Consultațiile în cabinetele medicale se vor acorda doar pe baza programării prealabile.

„Dacă doriți o consultație la unul dintre cabinetele noastre, vă rugăm să sunați înainte la cabinetul medical în care doriți să fiți consultat, la numărul de telefon din lista de mai jos”, spun reprezentanții instituției medicale.

Programările se efectuează doar telefonic, conform listei de mai jos. Veți fi programat inițial pentru o consultație la distanță, telefonică cu medicul de specialitate. Pentru a vă proteja, vom încerca să soluționăm problema dumneavoastră fără a fi necesar să vă prezentați la cabinetul medical, dacă acest lucru este posibil. În acest scop, vom putea trimite prin mijloace electronice (e-mail, WhatsApp) rețete medicale, concedii medicale, etc. și vă vom solicita, în măsura în care aveți această posibilitate, trimiterea documentelor medicale pe care doriți să le analizeze medicul curant în cadrul consultației, prin aceleași mijloace (ex.: rezultate analize, alte documente medicale). În urma consultației la distanță, medicul va decide dacă este necesară prezentarea la cabinetul de specialitate și vă va programa pentru consultație.

La intrarea în clădire fiecare pacient va fi termometrizat și va completa fișa de triaj epidemiologic. Termometrizarea și completarea fișei de triaj epidemiologic sunt condiții obligatorii de acces în cabinetul medical.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.