Social

Un tânăr din Gârbova de Sus a murit după ce a căzut în fântână

Fotografie de arhivă

Un tânăr de 23 de ani dintr-un sat din Alba a murit, joi, viața după ce a căzut într-o fântână, de unde victima, inițial în stare de inconștiență, a fost scoasă, până la sosirea forțelor de intervenție, de un pompier aflat în timpul liber.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Detașamentul de pompieri Aiud a fost solicitat joi să intervină pentru acordarea primului ajutor și descarcerare, în localitatea Gârbova de Sus, unde o persoană căzuse într-o fântână.

„Până la ajungerea forțelor de intervenție, persoana căzută în fântână a fost extrasă de către un coleg de la Detașamentul de pompieri Aiud. Acesta, aflându-se în timpul liber în apropiere, nu a ezitat în a-i acorda primul ajutor persoanei aflate în pericol, dând dovadă de altruism și curaj”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Victima, un tânăr de 23 de ani, se afla în stop cardio-respirator, fiindu-i acordat primul ajutor de către un echipaj SMURD. În pofida manevrelor de resuscitare, tânărul a fost declarat decedat.

De menționat că pe durata efectuării manevrelor de resuscitare, a mai fost solicitată o ambulanță, de această dată pentru acordarea primului ajutor unei persoane care a ajutat la extragerea victimei din fântână.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.