Administrație

Avalanșă de infectări. Primarul din Sebeș le cere concetățenilor să rămână „precauți”

Primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor, le cere concetățenilor săi – printr-o postare pe Facebook – să rămână „în continuare precauți” și să respecte „măsurile de protecție stabilite de autorități”.

„La Sebeș, ne-am preocupat constant de curățenia orașului și de dezinfectarea zonelor intens circulate, a spațiilor comune din cartierele de blocuri, pentru a ne proteja locuitorii. Chiar în cursul dimineții, echipa de la SPAP (…) a intervenit cu soluții dezinfectante”, spune primarul.

„Vă rugăm să rămânem în continuare precauți, să respectăm măsurile de protecție stabilite de autorități. Municipiul Sebeș are o colaborare permanentă cu DSP Alba, încercând să luăm cele mai bune măsuri, în sprijinul comunității”, mai precizează edilul.

Focar de coronavirus într-un spital. Șase cadre medicale au fost depistate pozitiv

La Sebeș, 131 de persoane se află în izolare, iar „Poliția Locală și Direcția de Asistență Socială le sunt aproape”, potrivit primarului.

Relaxare prematură. „Factorul psihologic”, declarat vinovat pentru infectările de la spitalul din Sebeș

În ultimele două zile, în localitate a fost descoperit un focar de infecție la Spitalul Municipal și un altul la o societate comercială care are ca obiect de activitate producția de înghețată.

Focar de coronavirus descoperit la o firmă din Sebeș

„Vă rugăm să rămânem un sprijin și pentru toți cei testați pozitiv, pentru persoanele vulnerabile din orașul nostru. Cu calm, cu responsabilitate și cu solidaritate vom trece cu bine peste această perioadă. Să fim oameni pentru oameni!”, se încheie apelul lui Dorin Nistor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.