Sănătate

Germania a anunțat când va deschide granițele

Guvernul condus de cancelarul Angela Merkel va face primii pași pentru a slăbi restricțiile de circulație la nivel european. Măsurile vor intra în vigoare pe data de 15 iunie. Cabinetul condus de Angela Merkel va aproba miercuri draftul care include noile măsuri, anunță Bloomberg.

Interdicțiile de călătorie impuse pentru cele 27 țări membre UE vor fi înlocuite din 15 iunie de recomandări diferite pentru țările membre Schengen și Marea Britanie.

Ministrul de Externe Heiko Maas va discuta cu omologii din UE în următoarele două săptămâni cu privire la cum poate fi „reluat traficul în interiorul Europei”, a spus declarat acesta marți, la Berlin.

Slăbirea restricțiilor impuse în martie se va face în coordonare cu celelalte state membre și în funcție de evoluția pandemiei.

Mass, care a declarat că încă nu și-a planificat concediul, a spus că reluarea circulației la nivel european se va face gradual, iar vacanțele din acest an nu vor fi ca în anii anteriori. Până acum, Germania a luat câteva măsuri privind relaxarea condițiilor de trecere a graniței cu câteva state vecine cum ar fi Franța și Austria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.