Administrație

Aiud. Precipitațiile „testează la maximum” rigolele din oraș

Rigolele înfundate pot aduce amenzi proprietarilor, avertizează Primăria Aiud

Precipitațiile abundente din ultimele zile testează la maximum rigolele din municipiul Aiud, se afirmă într-o informare făcută de Primăria locală, în care se mai precizează că au fost efectuate vizite pe teren pentru a identifica locurile unde ar putea apărea eventuale probleme.

„Am constatat faptul că în zonele asfaltate rigolele își fac treaba bine. În zonele cu străzi neasfaltate încă, precipitațiile cauzează anumite probleme din cauza faptului că apa mătură pietrișul de pe carosabil și există riscul ca rigolele să se înfunde”, afirmă reprezentanții instituției.

Potrivit acestora, vor continua acțiunile de curățare a rigolelor de pe întreg teritoriul municipiului Aiud.

„De asemenea, reamintim proprietarilor faptul că, conform Hotărârii Consiliului Local constituie contravenție și se sancționează cu amendă «neîntreținerea permanentă a curățeniei rigolelor de colectare, șanțurilor de ape pluviale, a podețelor și tuburilor de beton aferente acestora, pe întreaga lungime aferentă proprietății, acoperirea șanțurilor, rigolelor sau tuburilor de beton cu diferite materiale sau deșeuri»”, se mai precizează în informare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.