Politică

Fostul prefect de Alba Hălălai a dezertat de la PSD. S-a alăturat partidului lui Ponta

„O zi importantă pentru mine. De astăzi m-am alăturat unei echipe de oameni tineri, oameni în care am mare încredere, echipa Pro România Alba”. Aceasta este însemnarea lapidară de pe contul său de Facebook a fostului șef pe linie guvernamentală al județului Alba, Dănuț-Emil Hălălai.

Născut pe 24 iunie 1970, Dănuţ Hălălai a fost membru al PSD Alba și comisar șef al Gărzii Naţionale de Mediu Alba.

La începutul lunii aprilie 2017, după câștigarea alegerilor parlamentare de către PSD, Dănuț Hălălai a fost numit prefect de către premierul Sorin Grindeanu.

Pentru prestația din timpul mandatul său, prefectul Hălălai a avut parte de mai multe evaluări din partea presei locale.

„Dănuț Hălălai s-a remarcat ca un om de administrație echilibrat și a fost considerat de colegi unul dintre cei mai buni”, scriau jurnaliștii de la Alba24.ro la sfârșitului mandatului de prefect al lui Hălălai.

„De cînd s-a înființat funcția de Prefect al Județului Alba, nu cred să fi existat o conducere mai complice cu prostia decît asta ce-l are-n frunte pe copilul teribil al PSD Alba, Dănuț Emil Hălălai”, scria, ceva mai demult, o altă publicație locală, abnews.ro.

Aflat de câteva luni bune „pe tușă”, vineri, fost prefect Dănuț Hălălai și-a anunțat trecerea la Pro România, publicând mai mult fotografii cu Victor Ponta și cu președintele filialei locale a Pro România, Horațiu Florea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.