Social

Și-a dat fiul pe mâna polițiștilor pentru încălcarea unui ordin de restricție

Un tânăr din Alba Iulia care a încălcat un ordin de protecție și a distrus ușa apartamentului tatălui său a fost reținut de polițiști. El va fi cercetat sub control judiciar.

Sâmbătă, un bărbat de 73 de ani, din Alba Iulia a sesizat poliția cu privire la faptul că fiul său a distrus ușile locuinței și a încălcat prevederile unui ordin de protecție.

Polițiștii deplasați la locuința reclamantului au constatat că, în perioada 19 – 20 iunie 2020, fiul său, în vârstă de 30 de ani, ar fi încălcat prevederile ordinului provizoriu de protecție, emis de Judecătoria Alba Iulia, care îi interzice să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri de locuința tatălui său și a distrus ușile apartamentului.

Față de fiul reclamantului, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și încălcarea ordinului de protecție, iar în cursul zilei de duminică, 21 iunie, a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care au dispus cercetarea lui sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.