Social

Sebeș. Bărbat reținut pentru agresarea unui medic de pe ambulanță

Polițiștii din Sebeș l-au reținut pe un bărbat care ar fi agresat un cadru medical în timp ce acesta acorda asistență medicală unei femei care avea nevoie de ajutor, informează Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Potrivit instituției citate, marți, 23 iunie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 43 de ani, din Sebeș, pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau orice acte de violență împotriva unui medic”, faptă prevăzută de art. 652, alin. 2 din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în noaptea de 22/23 iunie 2020, l-ar fi lovit cu pumnul pe un medic de pe ambulanță, invocând faptul că aceasta ar fi ajuns cu întârziere pe strada Speranței din municipiul Sebeș, la o femeie pentru care s-a solicitat ajutorul prin 112.

În cursul zilei de miercuri, bărbatul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.