Social

Baza de agrement de la Blaj se deschide duminică. Ce condiții pun autoritățile sanitare

Sezonul estival 2020 la baza de agrement Blaj va începe oficial sâmbătă, 27 iunie, odată cu redeschiderea ştrandului pentru adulţi şi a celor trei bazine pentru copii din baza de agrement a Primăriei Blaj, informează autoritățile locale.

Tarifele de acces au rămas la nivelul celor de anul trecut, neschimbat fiind și programul de funcționare al bazei de agrement, precizează o informare publică.

Accesul în baza de agrement Blaj va fi valabil în fiecare zi, de marţi până duminică, între orele 9.00 și 20.30. Excepție va fi lunea, zi în care baza de agrement este închisă pentru lucrări de întreținere.

Prețul unui bilet/brățară este de 15 lei/adult şi 8 lei/copiii sub 14 ani, indiferent de numărul intrărilor și al ieșirilor în/din baza de agrement din ziua respectivă.

Accesul în baza de agrement a Primăriei Blaj se face în conformitate cu „Regulamentul privind condiţiile necesare a fi respectate pentru reluarea activităţii de nataţie în bazinele acoperite şi în aer liber din România”, emis de Ministerul Tineretului și Sportului îmreună cu Ministerul Sănătății, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 505/13 iunie 2020.

Normele privind accesul și regulile impuse în interiorul bazei de agrement pe perioada stării de alertă sunt afișate la intrarea din strada Iuliu Maniu și vor fi comunicate de către angajații bazei, care vor asigura implementarea măsurilor necesare desfășurării activității în condițiile impuse de autoritățile sanitare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.