Politică

Născut la Alba Iulia, Negrescu își deschide birou europarlamentar la Brașov, în amintirea bunicului

Victor Negrescu (dreapta)

Europarlamentarul Victor Negrescu a deschis, sâmbătă, un birou la Braşov, în sediul organizației județene a PSD, informează un comunicat remis, sâmbătă, Agerpres.

„Județul Braşov este important pentru Partidul Social Democrat, dar este în primul rând o zonă de suflet pentru mine, bunicul meu fiind braşovean şi o parte importantă din copilăria mea am petrecut-o aici”, a declarat Negrescu, potrivit comunicatului de presă.

Conform sursei citate, eurodeputatul român, în mandatul anterior a generat proiecte-pilot în valoare de aproximativ 60 de milioane de euro.

„Victor Negrescu este o parte importantă și o mândrie a familiei social-democrate brașovene și mă bucur că a decis să fie mai aproape de noi și de brașoveni prin deschiderea unui birou de eurodeputat”, a afirmat, conform comunicatului, președintele PSD Brașov, Marius Dunca.

Victor Negrescu este născut în 1985 în Alba Iulia. La începutul lunii martie 2019, Comitetul Executiv al Organizației PSD Alba a votat, în unanimitate, susținerea lui Negrescu pentru candidatura la funcția de europarlamentar. La 1 februarie 2020, Victor Negrescu a primit mandatul de europarlamentar ca urmare a faptului că România a obținut, după Brexit, un nou mandat în Parlamentul European.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.