Administrație

Curtea de Apel Alba Iulia își suspendă activitatea, ca urmare a unui focar de coronavirus

Curtea de Apel (CA) Alba Iulia își suspendă activitatea timp de două zile, respectiv joi și vineri, pentru efectuarea unor proceduri de dezinfecție și igienizare generală în Palatul de Justiție, în toate spațiile ocupate de instanță, în urma apariției unui focar de coronavirus.

„În urma recomandărilor primite de la reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Alba, echipa managerială a Curții de Apel Alba Iulia a hotărât suspendarea întregii activități a instanței în zilele de joi 02.07.2020 și vineri 03.07.2020 pentru efectuarea unor proceduri de dezinfecție și igienizare generală în Palatul de Justiție, în toate spațiile ocupate de instanță. Prin urmare, atât cauzele aflate pe rolul Curții de Apel Alba Iulia în zilele de joi și vineri, cât și amânările de pronunțare din aceste zile vor fi reprogramate la date ulterioare, ce vor fi aduse la cunoștința părților și persoanelor interesate. De asemenea, se suspendă temporar în zilele de joi 02.07.2020 și vineri 03.07.2020 programul cu publicul al compartimentelor Arhivă, Registratură și Biroul de informare și relații publice”, se menționează într-un comunicat transmis, miercuri, Agerpres.

Potrivit sursei citate, în 2 și 3 iulie, pentru comunicarea de documente către instanță sunt disponibile adresa de e-mail ca-albaiulia@just.ro sau numărul de fax 0258.810.286, iar pentru informații suplimentare, justițiabilii pot contacta telefonic Biroul de informare și relații publice din cadrul instanței, exclusiv la numărul de telefon mobil 0746.100.207.

Șase angajați au fost confirmați cu noul coronavirus, iar în alte două cazuri, rezultatul testării este incert. Primul caz a fost depistat duminică, iar celelalte cazuri miercuri. În total au fost testați 123 de angajați. Aceștia vor fi retestați pentru siguranță, la sfârșitul săptămânii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.