Educație

Premierul Orban, despre viitorul an școlar: Nu știm care va fi evoluția epidemiei, trebuie să fim pregătiți pentru orice

Premierul Ludovic Orban (fotografie de arhivă)

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri că noul an școlar trebuie pregătit „cu mare migală”, iar autoritățile din domeniu trebuie să ia în calcul orice situație, pentru ca toți copiii să aibă acces la educație.

„Nu știm care va fi evoluția epidemiei, trebuie să fim pregătiți pentru orice situație, atât din punct de vedere al infrastructurii, al logisticii, noi trebuie să ne asigurăm că orice copil va avea acces la educație, noi trebuie să ne asigurăm că profesorii, învățătorii, au posibilitatea de a transmite informații în orice fel de condiții. Trebuie să pregătim cu mare migală și atenție începutul anului școlar și să fiți pregătiți pentru orice situație. Am încredere în dumneavoastră”, a spus Orban la Gala Teleșcoala, organizată în grădina Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară.

El a adăugat că examenele din acest an au fost organizate în condiții exemplare.

„Vreau să transmit mulțumirile mele și aprecierea mea pentru toate cadrele didactice care au fost implicate în organizarea examenelor de Evaluare şi de Bacalaureat. În ciuda unei campanii agresive, în ciuda unei neîncrederi care a fost cultivată în mod sistematic privitor la aceste examene, în ciuda campaniilor care s-au derulat ca aceste examene să nu se desfășoare, în ciuda instigării părinților de a nu își lăsa copiii să vină la examenele de evaluare, examenele de evaluare au fost organizate în condiții exemplare”, a menționat el.

One Comment

  1. Pingback: Se vor reîntoarce elevii la școală în toamnă? Ce crede ministrul Sănătății – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.