Mozaic

Liber la zborurile spre Spania, Olanda și Marea Britanie. Spre ce destinații se reiau cursele de pe Aeroportul Cluj

Aeroportul Cluj a reluat zborurile spre și dinspre Marea Britanie, Spania, Olanda și Belgia, începând de marți.

Lista țărilor din zona verde, cele care sunt exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină sau izolare a fost actualizată de Guvernul României. Astfel, începând de astăzi, clujenii pot zbura din nou spre orașe din Spania, Olanda, Belgia, Marea Britanie sau Tunisia (Lista completă a țărilor exceptate de la măsura izolării, la sfârșitul articolului).

„S-au reluat zborurile spre Spania, Marea Britanie, Belgia. Azi dimineață am avut deja primul zbor spre Luton, cu 46 de pasageri. Desigur, ne așteptăm ca acest număr să crească în curând. Au fost destinații foarte așteptate de aeroport și de pasageri. De asemenea, zborurile spre Tunisia vor fi reluate. Astăzi vom avea zbor și spre Doncaster, Zargoza, Valencia. Deocamdată avem un grad de încărcare mai scăzut, însă preconizăm că în luna iulie, numărul pasagerilor va ajunge la 15-25% din numărul pasagerilor de pe aeroport în aceeași lună din 2019”, a declarat David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, pentru Monitorul de Cluj.

Destinații fierbinți de vacanță încă blocate

Potrivit acestuia, cele mai așteptate destinații spre care nu sunt încă permise zborurile sunt Turcia și Egipt, țări populare în rândul clujenilor pentru petrecerea concediului.

„Mai așteptăm reluarea zborurilor cu Turcia, deoarece aveam planificate multe zboruri charter spre această destinație. De asemenea, pasagerii din Egipt încă nu sunt exceptați de la izolare”, a adăugat David Ciceo.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.