Economie

Banca Transilvania, Best Bank in Romania, titlu primit din partea Euromoney

Banca Transilvania a primit titlul Best Bank in Romania din partea publicației Euromoney pentru rezultatele din 2019. Profitabilitatea, creșterea echilibrată și baza solidă BT s-au numărat printre indicatorii apreciați de Euromoney.

Banca Transilvania a înregistrat rezultate pozitive în 2019, fiind încă un an în care a avut o contribuție puternică în economie prin cele 223.000 de împrumuturi acordate companiilor şi persoanelor fizice.

Companiile au fost finanțate cu peste 10,5 miliarde lei, banca susținând dezvoltarea acestora, creșterea economică și crearea de locuri de muncă în domenii precum producție, comerț, IT, medical, agricultură şi construcții. Peste 9.600 de români și-au luat locuință cu ajutorul Băncii Transilvania.

Este a patra oară când BT primește acest titlu, după 2017, 2016 și 2004. Euromoney este o revistă dedicată subiectelor financiar-bancare, iar clasamentele realizate în fiecare an și premiile acordate au în vedere performanța instituțiilor financiare din peste 100 de țări.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.