Educație

Cine este primul admis la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” în acest an

Denisa Stan este cea care a fost admisă la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” cu media 10

Elevul admis pe primul loc la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” în acest an este o fată. Denisa Stan este cea care a fost admisă cu media 10.

Denisa a reușit să obțină nota maximă la cele două probe ale evaluării naționale, limba și literatura română și matematică, și să încheie cele patru clase de gimnaziu cu media 10.

Ne-a mărturisit că a ales să studieze în colegiul militar deoarece de mică este atrasă de cariera militară și a avut-o ca exemplu pe sora ei mai mare, Andra, elev caporal la colegiul militar din Alba Iulia.

„Am aflat foarte multe despre colegiul militar de la sora mea și abia aștept să îmbrac uniforma militară ca să văd cum este, pe pielea mea. Îmi propun să studiez cât mai bine, sunt conștientă că nu o să fie ușor dar cred că voi face față oricărei provocări, iar sora mea mă va ajuta să mă acomodez cât mai repede cu mediul militar”, a spus Denisa.

Despre performanța obținută în școala gimnazială și la evaluarea națională, Denisa a mărturisit că nu a fost ușor „dar cu multă muncă, ambiție și dedicare am reușit să ajung la această performanță”.

„Te felicităm, Denisa pentru că ai ales colegiul militar și pentru performanțele obținute și îți dorim să te bucuri de frumusețea vieții de elev militar și să obții rezultate extraordinare și în uniforma cu petlițe albastre. Mult succes și vacanță plăcută!”, se arată în încheierea prezentării făcute elevei de reprezentanții colegiului militar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.