Mozaic

IPJ Alba anunță că selectează candidați pentru admiterea la Academia de Poliție

Inspectoratul de Poliție Județean Alba anunță că a început activitatea de selecție a candidaților pentru concursul de admitere la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București. Detalii pot fi obținute de pe site-ul IPJ Alba, la secțiunea „carieră“.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba recrutează candidați pentru participarea la sesiunea de admitere 2020 la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, Facultatea de Poliție – programul de studii universitare de licență/specializarea „Ordine și siguranță publică”, forma de învățământ cu frecvență (doar pentru locurile aprobate I.G.P.R.) și forma de învățământ cu frecvență redusă (doar agenți de poliție din cadrul M.A.I), precum și la Facultatea de Poliție de Frontieră – programul de studii universitare de licență/specializarea „Ordine și siguranță publică”, forma de învățământ cu frecvență (în situația în care candidații nu au domiciliul într-un județ limitrof frontierei de stat).

De asemenea, se mai caută candidați pentru Facultatea de Ştiințe Juridice și Administrative – programul de studii universitare de licență/specializarea „Drept”;
Locurile la instituțiile de învățământ care formează personal pentru Ministerul Afacerilor Interne sunt comune pentru femei și bărbați.

Detalii cu privire la condiții, depunerea dosarelor de înscriere precum și alte informații pot fi obținute, de către persoanele interesate, consultând anunțul publicat pe pagina de internet a IPJ Alba, în secțiunea „Carieră – admitere în școlile de poliție” – https://ab.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-in-scolile-de-politie.

Cererile de înscriere ale candidaților pentru concursul de admitere organizat în sesiunea 2020 se primesc până la data de 27.07.2020, între orele 09,00 – 19,00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, iar data limită până la care candidații vor depune dosarul complet este 04.08.2020.

Pentru informare și înscriere la una dintre instituțiile prezentate în anunț, persoanele interesate se vor prezenta la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, cu sediul în municipiul Alba Iulia, str. Piața Ion I.C. Brătianu, nr. 1B, județul Alba.

Relații suplimentare se pot obține, zilnic, la telefon 0258.806.161, interior 20114.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.