Administrație

DSP Alba face teste contra-cost pentru cei care pleacă din țară

Pentru cei care au nevoie de un test negativ pentru a ieși din România, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba va elibera, începând de marți, 21 iulie, formulare și în limba engleză pentru buletinele de analiză (rezultatele testelor CoVid-19) efectuate la cerere, contra-cost.

Directorul executiv al instituției, Alexandru Sinea, spune că formularele vor fi transmise prin intermediul adresei de e-mail, atât în limba română, cât și în limba engleză. Adresa de e-mail trebuie să fie validă și corect comunicată în momentul completării formularului de testare.

La solicitarea beneficiarului, rezultatele pot fi ridicate și în format fizic, a doua zi în intervalul orar 9.00 – 11.00, de la punctul unde se efectuează testarea și anume în cortul albastru din parcarea Policlinicii de pe strada Mușețelului nr 2, Alba Iulia.

Reamintim că DSP Alba a fost prima din județ care a demarat în 14 iulie testarea la cerere, contra-cost, în vederea depistării noului coronavirus Sars-Cov2. Costul unui test este de 250 de lei. Testarea la cerere se desfășoară în paralel cu cea prevăzută de Programul Național de testare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.