Social

După inundații, Primăria Aiud trece la dezinsecție pentru combaterea țânțarilor

Serviciul Public Administrația Patrimoniului Local Aiud va demara miercuri, 29 iulie, între orele 21 și 1, o acțiune de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor, în parcul municipal și în zonele verzi din cartierele municipiului Aiud. Dezinsecția va fi făcută de către o firmă specializată.

Pe întreaga perioadă a efectuării tratamentelor este strict interzis accesul populației în locațiile în care se acționează și se recomandă evitarea acestor locuri pentru 24 de ore. În scopul protejării familiilor de albine, producătorul substanței recomandă menținerea acestora în stup pe o perioadă de 24 de ore.

Substanța folosită este K-othrine. Aceasta combate toate insectele dăunătoare generatoare de disconfort din igiena publică, dar se recomandă în special în tratamentele de combatere a insectelor zburătoare precum: țânțari, muște, molii, viespi. Substanța va fi aplicată cu moto-pompe portabile.

Informații suplimentare se obțin de la sediul SPAPL Aiud, situat pe str. Tribun Tudoran, nr. 9 sau la numărul de telefon 0258 861 593.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.