Social

Joi începe maratonul Apuseni4Ultra (320 km). Elevul militar Viorel Fleșer este unul dintre cei care au acceptat provocarea

Viorel Fleșer, un tânăr licean din Alba Iulia, care se pregătește să servească patria în armata română, va alerga 320 de kilometri, pe parcursul a patru zile, pe traseul Zlatna – Vârtop – Beliș – Sălciua de Jos – Zlatna, în cadrul maratonului Apuseni4Ultra, informează Consiliul Județean Alba.

Scopul acestei dificile provocări este unul umanitar, sumele strânse fiind donate Centrului de recuperare neuromotorie pentru copii „Maria Beatrice” din Alba Iulia.

Despre Viorel Fleșer, numai cuvinte de laudă și din partea Comandantul Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, col. Marcel Domșa, spune că „Viorel este un elev cu rezultate bune la învățătură, un tânăr sârguincios, care se implică activ în toate activitățile școlare. Mai mult, este un bun coleg, un bun camarad, atribut extrem de important mai ales în viața militară. Este sportiv, iar acest lucru îl îndeamnă, încă o dată, spre disciplină. Sunt convins că și de această dată va realiza ceea ce și-a propus. Este un demers greu, dar am încredere că va atinge acest obiectiv nobil, de a ajuta prin efortul său copii aflați în situații dificile”.

Despre ele însuși, Viorel Fleșer spune că e „un tânăr alergător montan albaiulian! Iubesc muntele și ador să socializez! Studiez la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Pe foarte scurt consider că am mutat câteva piese importante în viață de când am început să fiu conștient, cât de cât, de ce se întâmplă pe aici… Mă consider un om norocos, deși nu am câștigat încă la loto! Încerc tot timpul să am alături persoanele potrivite, trăiesc în colectivitate (24/24 cu 10 persoane intr un dormitor, pe timpul școlii), mă adaptez, sunt deschis la noi provocări, îmi place să am un plan pentru tot, încerc să mă dedic din ce în ce mai mult pentru ceea ce iubesc (alergarea)! Pe plan sportiv, practic atletismul de 3 ani, reușind să mă clasez pe podium la peste jumătate din concursurile la care am participat. E abia începutul…”

Startul maratonului va fi dat joi, 30 iulie, în Zlatna, la ora 8.00.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.