Sănătate

Zborurile Cluj-Napoca – München revin de sâmbătă. Nemții oferă testare gratuită la intrarea în țară

Fotografie de arhivă

Începând de sâmbătă, 1 august, Lufthansa va relua zborurile spre München de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca.

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca își reia treptat zborurile după ce pandemia de CoVid-19 a oprit preț de câteva luni aproape toate cursele aeriene.

De sâmbătă, 1 august, vor fi operate zboruri către München pentru românii care vor să ajungă în Bavaria. Astfel, sâmbătă de la ora 14:05 va decola prima aeronavă către München, după pandemie

„Se reia zborul Cluj – München cu operatul Lufthansa. Marți, joi și sâmbătă vom avea curse în luna august, iar din septembrie vom avea zilnic. E foarte importantă pentru noi această rută, numărul de solicitări din partea pasagerilor fiind unul ridicat. Toți pasagerii care vor ateriza pe aeroportul din München se pot testa gratuit la cerere.”, a spus David Ciceo, directorul Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca.

Românii se pot testa gratuit la München

Toate persoanele care ajung pe aeroportul din München se pot testa gratuit la cerere. Pasagerii nu trebuie să se programeze în prealabil. Totuși, cei care vor să știe dacă au avut Covid-19 în trecut vor fi nevoiți să plătească 190 de euro pentru o testare la fel cum se întâmplă și cu cei care vor să iasă din țară. Rezultatul va fi trimis pe adresa de e-mail în germană și engleză, iar dacă testul este pozitiv va fi automat anunțat Ministerul Sănătății din Germania.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.