Administrație

La Teiuș se asfaltează drumul „prea mult promis” care trece prin spatele Depoului CFR

Sâmbătă în amiaza mare, la Teiuș se muncea din greu la asfaltarea unui drum „prea mult promis” (captură video)

Apropierea alegerilor mobilizează la maxim administrațiile din micile localități în care, în ultimii patru ani, nu s-a întâmplat mare lucru. Astfel, la Teiuș, funcționarii Primăriei postează imagini și informații despre asfaltarea unui drum „prea mult promis” (sic!).

„Un vis, prea mult promis, devine incet-incet o realitate!”, se entuziasmează funcționarul din Primăria orașului Teiuș responsabil cu Facebook-ul. „Drumul care asigura legatura orasului cu strazile Lucian Blaga si Petru Maior (prin spatele Depoului CFR) se calibreaza si se asfalteaza!”, exclamă funcționarul în fața unei astfel de întâmplări, venite după „prea multă promisiune”, cum specifică la început.

Deși nu precizează cui aparține „prea mult promisiunea” (nu cumva primarului în funcție și el prezent în povestea ilustrată de pe Facebook?), responsabilul cu „socializarea” dă asigurări că „vom avea un drum modernizat, care va permite accesul rapid la si de la cartierul orasului aflat dincolo de calea ferata, iar cosmarul prafului incepe sa dispara!”

După atâtea lucruri bune întâmplate orașului, specialistul în comunicare de la Primărie conchide: „Cu incredere, rabdare si seriozitate se produc schimbari vizibile, pentru cei ce doresc cu adevarat acest lucru, in folosul tuturor celor ce traiesc in frumosul nostru oras!”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.