Politică

Activistul Valeriu Nicolae îl trece pe deputatul de Alba Claudiu Răcuci la capitolul #sictir #nutotei

Deputatul PNL de Alba Claudiu-Vasile Răcuci a intrat în atenția lui Valeriu Nicolae

Într-o postare pe contul său de Facebook, activistul social Valeriu Nicolae îl trece pe deputatul PNL de Alba Claudiu-Vasile Răcuci la categoria „ciasuri”, după ce face o lectură a CV-ului acestuia.

„Hai, bre, că avem ciasuri și la PNL. Uite ce scrie la CV-ul de băet de băet, domnul Răcuci”, scrie Nicolae, care citează din documentul de prezentare a parlamentarului de Alba că vorbește limba română ca un utilizator „experimentat”.

După ce citează unitățile de învățământ absolvite de Răcuci, Valeriu Nicolae observă că „absolventul al liceului la Universitatea din Craiova zice imediat sub minunăția asta și: «Limba materna: Romana – experimentat». Experimentat, bă, fraierilor!”

Într-un post scriptum la postare, Nicolae adaugă: „Îi zice cineva la domnu’ cel mai lider de PNL de la Camera Deputaților să se milostivească să pună anii când l-a lovit geniul și a făcut toate studiile alea șmechere? Despre Florin Roman e vorba, nenea plin de meritocrație pe la botic. Sper că nu e nevoie de cerere oficială că nu poate avea ceva de ascuns marele liberal”.

Valeriu Ciolan Nicolae (50 de ani), cunoscut în special ca activist social și ca publicist, este inginer informatician și a fost secretar de stat în Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice în Guvernul Cioloș. S-a lăsat antrenat pentru o scurtă perioadă în activitatea politică, însă a renunțat ca urmare a mai multor dezamăgiri legate de calitatea oamenilor aflați în posturi de decizie politică.

În ultimul timp, Valeriu Nicolae face pe contul său de Facebook o lectură critică a CV-urilor parlamentarilor și demnitarilor români, militând pentru înnoirea clasei politice după principii meritocractice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.