Social

Doi bărbați din Târgu Neamț sunt cercetați pentru furt din autoturisme

Polițiștii din Aiud au prins în flagrant doi bărbați din Târgu Neamț, județul Neamț, imediat după săvârșirea unei posibile fapte de furt. Potrivit polițiștilor, aceștia ar fi sustras catalizatoare de pe autoturisme.

În după-amiaza zilei de marți, 4 august, polițiștii din Aiud au fost sesizați, prin 112, de către un tânăr de 23 de ani, din județul Dolj, cu privire la o posibilă faptă de furt. Acesta a reclamat faptul că, în timp ce se deplasa pe DN 1, din direcția Turda spre Aiud, la ieșire din Turda, a observat un bărbat care se afla lângă un autoturism abandonat, de la care acesta ar fi sustras catalizatorul, pe care l-a pus în portbagajul autoturismului cu care era și și-a continuat deplasarea.

Astfel, în baza sesizării, s-a procedat la depistarea în trafic a autoturismului, acesta fiind oprit pentru control, pe raza municipiului Aiud. La volanul autovehiculului a fost identificat un bărbat de 33, de ani, care se afla în mașină cu un alt bărbat, de 35 de ani, ambii din Târgu Neamț, județul Neamț.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au găsit în autoturism patru catalizatoare, respectiv peste 11 kilograme de ceramică, despre care bărbații ar fi declarat că le-au cumpărat, fără a putea prezenta documente în acest sens.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.