Administrație

Ce servicii medicale oferă Centrul Multifuncțional de Sănătate Ocna Mureș

Centrul Multifuncțional de Sănătate Ocna Mureș oferă servicii medicale în specialitățile medicină internă, pediatrie și obstetrică-ginecologie, în regim de ambulatoriu și/sau internări de zi, cu respectarea obligatorie a măsurilor de protecție în actualul context epidemiologic, informează Spitalul Județean de Urgență (SJU) Alba.

Centrul Multifuncțional de Sănătate Ocna Mureș sunt oferă servicii de obstretică-ginecologie, în regim ambulatoriu sau de spitalizare de zi, de medicină internă – în regim ambulatoriu și de pediatrie.

Consultațiile în cabinetele medicale se acordă doar pe baza programării prealabile.

„Dacă doriți o consultație la unul dintre cabinetele noastre, vă rugăm să sunați înainte la cabinetul medical în care doriți să fiți consultat, la numărul de telefon din lista de mai jos”, se arată în informarea SJU Alba.

Pe lângă cele trei specialități, în cadrul Centrului Multifuncțional de Sănătate Ocna Mureș există și un punct de recoltare analize medicale (laborator – cu servicii medicale gratuite).

Activitatea medicală de la Centrul Multifuncțional de Sănătate Ocna Mureș este organizată de către Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.