Administrație

Reparații capitale la secțiile de Cardiologie și Medicină Internă ale Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia

Secțiile de Cardiologie și Medicină Internă ale Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia vor beneficia de reparații capitale, informează instituția.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicității luni, se va proceda la înlocuirea totală a finisajelor, tâmplăriei interioare si exterioare precum și a instalațiilor electrice, sanitare și termice, sisteme de semnalizare a incendiilor, apelare medicală. Lucrările de construcții vizează recompartimentări ale spațiilor prin demolarea unor pereți de compartimentare (nestructurali) și realizarea de noi pereți de compartimentare, respectiv realizarea de goluri noi pentru asigurarea circulațiilor, conform cu noua compartimentare a spațiilor din punct de vedere a asigurării normelor specifice de funcționare a spitalelor.

Licitația pentru realizarea lucrărilor de reparații capitale la secțiile de Cardiologie și Medicină Internă, amplasate la etajul IV al SJU Alba Iulia, a fost lansată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Valoarea estimată a lucrărilor este de puțin peste 2,32 milioane de lei, fără TVA, și este finanțată în totalitate de către Consiliul Județean Alba, în subordinea căruia se află spitalul.

De asemenea, prin proiect se propune modernizarea integrală a sistemelor de instalații, respectiv electrice, sanitare, termice, fluide medicale precum și sisteme noi precum cele de semnalizare a incendiilor și de hidranți interiori.

Finisajele interioare vizează mai multe aspecte, precum refacerea pardoselilor, refacerea pereților și a tavanelor în mai multe încăperi.

Holurile de circulație vor fi prevăzute cu mână curentă din aluminiu cu acoperire din material plastic iar colțurile pereților aferenți holurilor de circulație vor fi prevazute cu colțare de protecție din aluminiu cu acoperire din material plastic.

Durata previzionată de realizare a lucrărilor de construcții este de 18 luni de la începerea lucrărilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.