Social

Fiica primarului din Cugir a fost confirmată cu noul coronavirus

Primarul orașului Cugir, Adrian Teban, împreună cu fiica (fotografie publicată pe Facebook)

Primarul orașului Cugir, Adrian Teban, care luni și-a depus candidatura pentru un nou mandat, a scris marți pe o rețea de socializare că, pentru a evita speculațiile, anunță că una dintre fiicele sale a fost confirmată cu noul coronavirus, menționând că el a ieșit negativ la testare.

„Pentru că este campanie și pentru că suntem în stare de alertă datorită CoVid, doresc să vă împărtășesc un episod recent din viața mea pentru a evita alte speculații”, a transmis edilul din Cugir.

Teban a adăugat că una dintre fiice a participat la un majorat, după care, cu un grup de tineri, a plecat în vacanță.

„La întoarcere, ne-a informat că avea anumite simptome specifice și am hotărât să stea izolată, separat de noi la apartament, până la clarificarea situației. Ulterior, în urma testării, s-a confirmat că este vorba de CoVid. Ea s-a internat și urmează tratament conform medicului curant. Eu și soția mea ne-am testat și am ieșit negativ. Cu responsabilitate putem opri răspândirea virusului”, a scris primarul pe Facebook.

Adrian Teban și-a depus luni dosarul de candidatură pentru un nou mandat de primar, din partea PNL. El se află în prezent la cel de-al patrulea mandat de primar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.