Social

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a primit o donație de măști, produse Domestos și Procter&Gamble

Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba își continuă demersurile de susținere a unităților și instituțiilor care duc o luptă zilnică pentru combaterea efectelor bolii CoVid-19.

Astfel, în decursul zilei de 20.08.2020, organizația noastră a distribuit Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia 4.000 măști, precum și 100 l Domestos și alte produse Procter & Gamble, menite să asigure protecția personalului medical, precum și a pacienților internați în cadrul acestui spital de referință din județul nostru.

Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba mulțumește tuturor celor care ne sunt alături în această perioadă de criză.

Crucea Roșie Română, organizația umanitară cu expertiză în prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor și intervenția în situație de dezastre, este în colaborare permanentă cu autoritățile centrale și locale și oferă sprijin logistic, uman și material pentru a consolida răspunsul țării noastre la amenințarea cu noul coronavirus CoVid-19.

Misiunea umanitară fundamentală a Crucii Roșii este de a preveni și alina suferința umană, protejarea vieții și sănătății, asigurarea respectării ființei umane, în mod imparțial, fără nicio discriminare de naționalitate, rasă, sex, religie, clasă socială și opțiune politică.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.