Politică

Daniel Breaz, acuzat de „trădare” de foștii colegi din PSD

Organizaţia Alba a Partidului Social Democrat (PSD) îl acuză pe senatorul Daniel Breaz, care și-a anunţat vineri demisia din partid, de „trădare”, potrivit unui comunicat transmis, Agerpres, de Biroul de presă.

„Dacă ne referim la trădători, mulţi spun că ei ajung să fie dispreţuiţi de cei din jurul lor, iar cei care au recurs la trădare o dată vor mai face acest lucru, urmărindu-și binele personal, nicidecum binele oamenilor care au investit în ei încredere. Printre trădători se regăsește, de curând, și Daniel Breaz, care a demonstrat că principiul după care e condus e cel al traseismului politic, principiu cu care românii nu pot să fie de acord”, se susţine în comunicat.

Potrivit sursei citate, Daniel Breaz a “trădat” oamenii care l-au votat și, de asemenea, colegii de partid.

„E oare o simplă coincidenţă că dezamăgirea și trădarea lui Breaz vin tocmai acum, când urmează votul moţiunii de cenzură depuse de PSD?! Nu a fost dezamăgit până acum Daniel Breaz nici când a fost pe primul loc pe listă la Senat, la alegerile parlamentare, în Alba, nici când a fost desemnat de Guvernul PSD ministru al Culturii și al Educaţiei! Atunci se regăsea în principiile și valorile PSD, sau cel puţin aceasta era impresia pe care ne-o lăsa nouă, tuturor”, au mai transmis reprezentanţii organizaţiei Alba a PSD.

Senatorul Daniel Breaz și-a anunţat vineri demisia din Partidul Social Democrat, în care a activat 21 de ani. El a susţinut că își va continua activitatea ca independent, negând că ar fi interesat să candideze la viitoarele alegeri parlamentare pe listele Partidului Naţional Liberal.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.