Politică

Primarul din Câmpeni – promisiuni cu finalizare îndepărtată. Când va fi asfaltat drumul spre Certege

Ioan Călin Andreș (stânga), la ieșirea din biserica din Certege. Poză electorală

Primarul orașului Câmpeni nu pierde ocazia să facă noi promisiuni de campanie, aducând în discuțiile sale cu alegătorii proiecte gata aprobate dar care nu au apucat încă să fie puse în practică.

Aflat la Certege, localitate componentă a orașului Câmpeni, Ioan Călin Andreș le-a promis din nou locuitorilor de acolo un drum asflatat, știind însă că aceasta nu se poate realiza în grabă, finalizarea lucrării fiind programată abia peste doi ani.

„Ne-am aflat astăzi la Sfânta Slujbă la Biserica din Vale Certege alături de enoriașii care ne-au împărtășit problemele și gândurile lor pentru a face din comunitatea noastră una mai bună și pentru o viață mai ușoară a locuitorilor satelor din componența orașului nostru. Am prezentat și proiectul de reabilitare și asfaltare a drumului local spre Certege – Tomușești care urmează a fi asfaltat anul viitor. Nu uit nicio localitate și avem proiecte pentru toate drumurile din oraș care urmează a fi asfaltate”, a scris edilul din Câmpeni pe contul său de Facebook.

„Reamintesc că drumul Horea-Mihoiești va intra în reabilitare-asfaltare începând cu primăvara anului 2021, cu fonduri europene nerambursabile prin proiectul «Îmbunătățirea calității vieții în orașul Câmpeni». Finalizarea proiectului este pentru anul 2022”, a mai precizat Andreș.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.