Social

Tânăr din Alba Iulia reținut pentru tâlhărie

Un tânăr din Alba Iulia a fost prins, în flagrant, imediat după ce ar fi tâlhărit o minoră. Duminică seara, acesta i-ar fi smuls telefonul mobil din mână însă a fost repede depistat și reținut de polițiști.

Evenimentul a avut loc seara târziu, în jurul orei 23,00, Poliția Municipiului Alba Iulia fiind sesizată, prin 112, că unei minore de 15 ani din Alba Iulia i-a fost luat cu forța telefonul mobil, în timp ce se afla în zona unei stații de autobuz din Alba Iulia.

Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat în zona indicată de apelant, iar în urma investigațiilor efectuate au fost identificați doi tineri, de 20 și 21 de ani, asupra unui dintre aceștia fiind găsit telefonul tinerei.

Din cercetări a rezultat că tânărul de 21 de ani, din Alba Iulia, ar fi împins-o pe o minoră și i-ar fi smuls din mână un telefon mobil în valoare de 2.500 de lei, după care a încercat să dispară.

Telefonul mobil a fost recuperat și restituit minorei, iar tânărul a fost reținut, pentru tâlhărie calificată. În cursul zilei de luni, acesta va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.