Sport

CS Unirea a obținut o medalie de argint la proba aruncarea suliței, la Campionatele Naționale

CS Unirea Alba Iulia, prin sportiva Andreea Marinescu, a obținut o medalie de argint la proba aruncarea suliței a Campionatelor Naționale, la atletism, pentru seniori și tineret (U23), organizate în 4-5 septembrie, pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca.

Competiția a fost organizată de către Federația Română de Atletism și reprezintă criteriul de selecție pentru alcătuirea lotului țării noastre care va participa la Campionatele Balcanice de la Cluj-Napoca, din perioada 19-20 septembrie 2020. Întrecerile s-au organizat cu respectarea tuturor restricțiilor impuse de autoritățile de sănătate, prevederilor Ministerului Sănătății și Ministerului Tineretului și Sportului, în contextul evoluției pandemiei de CoVid-19.

Rezultatele obținute de către sportivele legitimate la CS Unirea Alba Iulia:

  • Andreea Marinescu (pregătită de antrenor-colaborator Cuciorovschi Ligia) – locul 2, seniori, proba aruncarea suliței;
  • Natalia Amalia Pavel (pregătită de antrenorul Mariana Bucerzan) – locul 4, seniori, proba 3 km marș;
  • Cristina Ciucă (pregătită de instructorul sportiv Mihaela Vlas) – locul 5, juniori III, proba 3 km marș.

Campionatele s-au desfășurat la feminin și masculin, cu mai multe probe de concurs, între care garduri, obstacole, înălțime, prăjină, lungime, triplusalt, greutate, disc, ciocan.

„Sunt rezultate foarte bune și încurajatoare pentru sportivele noastre. Doresc să le felicit, atât pe ele, cât și pe antrenoarele lor, care au reușit să le pregătească pentru reintrarea în competiții. Secția de atletism a CS Unirea Alba Iulia, cu peste 300 de medalii la campionatele naționale, are un trecut glorios, iar rezultatele și pregătirea bună conferă un viitor promițător”, a declarat Corneliu Mureșan, directorul CS Unirea Alba Iulia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.