Social

Servicii psihologice on-line pentru personalului Curții de Apel Alba Iulia

Curtea de Apel (CA) Alba Iulia a lansat oficial o platformă de prezentare a serviciilor psihologice on-line, accesibilă în mediul de muncă personalului instanței, tribunalelor și judecătoriilor din circumscripția teritorială, potrivit unui anunțat făcut, vineri, pe pagina de Facebook a instituției.

Serviciile psihologice on-line au fost introduse la nivelul CA Alba Iulia în luna aprilie, fiind una dintre măsurile luate la începutul pandemiei pentru prevenirea răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de noul coronavirus.

Realizarea și implementarea platformei informatice dedicată facilitează „și mai mult” accesul la serviciile psihologice on-line pentru toți angajații CA Alba Iulia și ai celor 19 instanțe din circumscripția teritorială, indiferent de categoria profesională din care fac parte – judecători, personal auxiliar de specialitate sau conex, funcționari publici sau personal contractual.

„Conceptul serviciilor psihologice on-line se bazează pe utilizarea tehnologiei actuale, în susținerea dezvoltării continue a angajaților, înlăturând barierele care țin de distanță, asigurând confidențialitate și suport în implementarea programelor de formare profesională, în consilierea psihologică individuală și/sau de grup”, precizează reprezentanții CA Alba Iulia.

Site-ul de prezentare se poate accesa cu orice browser actual, iar link-ul de acces al platformei se regăsește pe paginile de informare internă (Info-site) ale instanțelor de judecată din circumscripția teritorială a CA Alba Iulia.

Pe platformă sunt prezentate serviciile disponibile, inclusiv beneficiile concrete, dar și o secțiune „Blog”, unde sunt accesibile articole de specialitate psihologică, realizate în funcție de nevoile identificate la nivel de instanțe sau la nivel individual, de-a lungul timpului, prin studiile de diagnoză organizațională sau în urma consilierilor psihologice individuale.

Numărul angajaților la toate instanțele din circumscripția CA Alba Iulia este de 883, dintr-o schemă de 938 de posturi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.