Politică

Președintele Dumitrel (PNL) e în căutare de conducători „cu picioarele pe pământ”

Președintele Consiliului Județean (CJ) Alba, Ion Dumitrel, candidat din partea Partidului Național Liberal pentru un nou mandat, a votat, duminică, cu gândul ca județul și municipiul Alba Iulia să fie conduse de oameni „care sunt cu picioarele pe pământ tot timpul”.

Ion Dumitrel a ajuns la secția de vot la care este arondat, amenajată în cadrul unei școli generale din Alba Iulia, alături de soția sa.

„Am votat cu gândul la viitor, cu gândul la proiectele pentru județul Alba și pentru proiectele pentru Alba Iulia, cu gândul ca orașul și județul să fie conduse de oameni care știu cu adevărat ce înseamnă administrație, ce înseamnă proiecte, ce înseamnă proiecte rezonabile și proiecte realiste, cu oameni care sunt cu picioarele pe pământ tot timpul și care, cu siguranță, pot să continue dezvoltarea județului și a municipiului”, a declarat, la ieșirea de la urne, actualul președinte al CJ Alba.

Ion Dumitrel, aflat în funcția de președinte al CJ din 2005, candidează pentru un nou mandat din partea PNL. El este unul dintre cei opt candidați înscriși în cursa pentru ocuparea acestei funcții.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.