Politică

Liberalul Voicu Paul îl felicită „bărbătește” pe primarul ales Gabriel Pleșa

Liberalul Voicu Paul îl felicită pentru victorie pe Gabriel Pleșa, candidatul Alianței USR-PLUS

Liberalul Voicu Paul, clasat pe locul al doilea la alegerile de duminică pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, a transmis, luni, că respectă „opțiunea” albaiulienilor și că îl felicită „bărbătește” pentru victorie pe Gabriel Pleșa, candidatul Alianței USR-PLUS.

„Oricât de strânse au fost lupta și rezultatele și indiferent cât de mult a contat partea politică, respect opțiunea albaiulienilor așa cum îl respect pe fiecare albaiulian în parte. Îl felicit bărbătește, exact cum mi-am dus campania, pe Gabriel Pleșa pentru victoria din alegerile locale și, pentru binele orașului, îmi doresc sincer să poată duce mai departe toată această muncă a noastră. Ar fi păcat să se risipească din rațiuni mărunte, politice”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Voicu Paul, cel care a condus Alba Iulia după alegerea, anul trecut, ca europarlamentar a fostului primar din ultimele două decenii, Mircea Hava.

Voicu Paul le-a mulțumit „din inimă” tuturor celor care l-au susținut. „Mai mult decât pentru voturile de ieri, vă mulțumesc pentru toți anii în care am construit împreună Alba Iulia”, a mai spus viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului reședință de județ.

Candidatul Alianței USR-PLUS, Gabriel Pleșa, a fost votat pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia de 36,80% dintre alegători, iar cel al Partidului Național Liberal, Voicu Paul, de 33,72%, între cei doi fiind o diferență de 679 de voturi, potrivit datelor parțiale publicate pe site-ul Autorității Electorale Permanente. Gabriel Pleșa (USR-PLUS) a fost votat de 8.107 alegători, iar Voicu Paul (PNL) de 7.428 de alegători.

Pentru funcția de primar au fost zece candidați în Alba Iulia la aceste alegeri locale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.