Politică

Primarul din Câmpeni își recunoaște înfrângerea

Într-o postare pe Facebook, primarul în funcție al orașului Câmpeni, Ioan-Călin Andreș, își recunoaște înfrângerea, mulțumește votanților și cetățenilor pentru „onoarea” de a le fi fost primar și promite că va participa și în continuare la viața publică a localității.

„Mulțumesc celor care au crezut în mine și sper că nu i-am dezamăgit. Am pus suflet în fiecare lucru făcut pentru oraș, sper ca cei care vor conduce orașul să o facă cu aceeași dăruire precum am făcut-o și eu”, spune primarul în funcție, Ioan-Călin Andreș pe pagina sa de socializare. El spune că „sunt momente în viață când trebuie să te ridici, să treci peste anumite dezamăgiri și să-i mulțumești lui Dumnezeu că ești sănătos!”

„Doresc să transmit felicitări câștigătorului, echipei, și să vă asigur că noi, echipa PSD, vom fi alături de cetățenii orașului”, a mai spus Andreș, precizând că „Voturile pentru consiliul local ne așează cam pe aceeași poziție alături de PNL. Personal, mi-aș fi dorit să fie și cei de la USR – PLUS în Consiliul Local, au avut o campanie decentă și îi felicit”.

„A fost o onoare pentru mine să vă fiu primar”, a mai spus edilul, care a mai adăugat: „De-acum suntem echipa orașului Câmpeni și vom observa îndeaproape dacă promisiunile făcute vor fi realizate”.

Noul primar al orașului Câmpeni va fi liberalul Cristian Dan Pașca, care a obținut 2103 voturi (50,41%), în timp ce primarul în funcție, Ioan-Călin Andreș, a obținut numai 1858 de voturi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.