Social

Traficant arestat preventiv. Bărbatul vindea cannabis în localurile din Alba Iulia

Un traficant de droguri care vindea cannabis și etnobotanice în zona unor localuri din municipiul Alba Iulia, profitând de petrecerile care aveau loc acolo, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Alba au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, în formă continuată și efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată.

„În cauză s-a reținut faptul că inculpatul, ajutat de alte persoane, a comercializat cannabis și substanțe psihoactive către consumatorii de pe raza municipiului Alba Iulia, cu sume cuprinse între 50 și 100 de lei/gram. Tranzacțiile au avut loc în zona unor localuri, cu ocazia petrecerilor ce au avut loc acolo, dar și în zona imobilului în care inculpatul locuiește, numărul acestora fiind atât de mare încât inculpatul a ajuns să fie cunoscut în rândul consumatorilor ca principalul furnizor de substanțe psihoactive de pe raza municipiului Alba Iulia”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Alba împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Alba au efectuat, marți, 10 percheziții domiciliare în urma cărora au fost ridicate substanțe vegetale susceptibile de a fi cannabis, substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, 10 telefoane mobile, cartele SIM, laptopuri, dispozitive de mărunțit droguri, 64.900 de lei, 702 lire sterline și mai multe înscrisuri.

În cursul zilei de marți, Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.