Economie

Cafenele și restaurante scoase la vânzare din cauza pandemiei de CoVid-19

Patronii din Industria HoReCa sunt cei mai afectați de pandemia de CoVid-19, iar unii dintre ei au fost nevoiți chiar să închidă afacerea.

Site-urile de vânzări sunt pline cu anunțuri de vânzare a unor afaceri mici din industria HoReCa în urma pandemiei de CoVid-19. Cei mai mulți antreprenori au trecut cu bine de primul val de infectări din primăvară, însă reapariția unor măsuri stricte i-au făcut pe unii patroni să renunțe definitiv la afacere și să scoată la vânzare cafenelele sau restaurantele.

Unul dintre patronii care nu își mai pot plăti angajații este un fost militar ucrainean care și-a împlinit visul de a fi antreprenor, aici, în România. Omul renunță la a cincea din cele opt cafenele care i-au adus profit până acum.

Ion Răilean, antreprenor: „Include absolut toate resursele de care are nevoie o persoană pregătită ca să dea drumul la activitate. 2019 a fost un an bun, care a avut o cifră de afaceri de peste 200 și ceva de mii de euro. La un moment dat n-am mai putut să ducem toate activitățile pe minus”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.